Mor el nadó desaparegut amb el seu avi a Huelva

El nen ha mort després que dijous passat fos traslladat en un helicòpter medicalitzat fins a l’hospital Virgen del Rocío de Sevilla en estat «molt greu»

La mare del nadó amb els seus pares a l'Hospital Virgen del Rocío de Sevilla

La mare del nadó amb els seus pares a l'Hospital Virgen del Rocío de Sevilla / EFE

Redacció

El nen de 22 mesos de Manzanilla (Huelva) trobat dijous passat juntament amb el seu avi, amb qui va desaparèixer de la localitat dimecres, ha mort aquest dimarts després de cinc dies a l'UCI de l’Hospital Virgen del Rocío de Sevilla.

Així ho ha confirmat l’alcalde de Manzanilla, Cristóbal Carrillo, que ha lamentat la notícia i ha traslladat el condol als familiars i amics. El nen ha mort després que dijous passat fos traslladat en un helicòpter medicalitzat fins a l’hospital sevillà en estat «molt greu».

Durant aquests dies els familiars han informat del seu estat i, si bé s’havia apuntat que el nen estava responent a algun estímul, cosa que va donar algunes esperances, finalment no ha pogut superar els danys que li va causar haver estat sense oxigen diverses hores a l’interior del vehicle on va ser trobat amb el seu avi.

Tots dos van desaparèixer dimecres passat després d’haver sortit en un cotxe, un Skoda Octavia de color negre, al qual van ser trobats l’endemà per uns veïns en un camí del terme municipal de Villarrasa.

L’avi va ser traslladat pels serveis sanitaris fins a l’Hospital Infanta Elena de Huelva, tot i que va morir abans d’arribar-hi, i el net va ingressar a l’hospital sevillà. Segons l’informe de l’autòpsia de l’avi, «pot ser que la mort li vingués per esvaïment per hipoglucèmia», segons va informar l’alcalde de Manzanilla, que va indicar que aquesta persona era diabètica, de manera que «tot sembla indicar que va patir un episodi d’hipoglucèmia i va perdre la consciència».