Apunyala de gravetat una dona a Pontevedra perquè «el diable li havia dit que havia de matar algú»

Víctima i agressor no es coneixien de res

Agents de la policia en el lloc on s'ha produit l'atac

Agents de la policia en el lloc on s'ha produit l'atac

EFE

"El diable m'ha dit que avui havia de matar algú". Aquestes han estat les paraules que ha expressat l'autor d'un apunyalament a la via pública aquest dilluns a Pontevedra. La víctima de l'atac, una dona de 47 anys, es troba en estat molt greu després d'haver patit múltiples lesions d'arma blanca.

Segons fonts de la Policia Nacional, el detingut, un home d’uns 50 anys, no coneixia la víctima i tot fa indicar que ha estat un atac aleatori, que l’home va perpetrar contra la primera persona que es va trobar al carrer i que, segons aquestes mateixes fonts, li podia haver tocat a qualsevol altra persona que es trobés en aquell moment al carrer.

Després de l'agressió, l’atacant ha estat detingut per agents de la Policia Local de Marín. L’autor dels fets segueix a les dependències de la Comissaria de Marín mentre a la zona on s'ha produït l'atac, efectius de la Policia Judicial i Científica recullen pistes sobre el succés.

Sobre la motivació de l’atac, l’home ha relatat al cos policial algunes frases incoherents com que «el diable li havia dit que avui havia de matar algú».

 La Policia Nacional ha obert una investigació per esclarir els fets.