Detingut per circular en contra direcció, begut i amb un carnet fals per la C-16

L'home, aturat pels Mossos a Sallent, també va ser denunciat per trencar una ordre de no apropament vers la persona que l'acompanyava

Redacció

En contra direcció, superant la taxa d'alcohol permesa, sense carnet i acompanyat d'una persona a qui no es podia acostar per una ordre judicial. Així és com circulava per la C-16 un home de 47 anys que va ser enxampat pels Mossos d'Esquadra diumenge passat quan passava per Sallent.

La policia catalana va rebre, pels volts de les 7 del matí, un avís alertant que un cotxe circulava en sentit contrari al punt quilomètric 60. Diverses patrulles es van desplaçar fins al lloc indicat i van poder aturar el vehicle, amb dos ocupants, que circulava en sentit Berga per la calçada del sentit Barcelona.

Els agents van parlar amb el conductor i van detectar que mostrava signes" evidents", explica el cos en un comunicat, de trobar-se sota la influència de les begudes alcohòliques. Quan li van efectuar la prova d’alcoholèmia, va donar un resultat positiu d’1,30 mg d’alcohol en litre d’aire expirat.

 Per altra banda, el conductor tenia una ordre de no apropament vers l’acompanyant i, a més, també duia el permís de conduir falsificat.

Davant d’aquests fets, l’home va quedar detingut per conduir sota la influència de begudes alcohòliques, per conduir un vehicle a motor de manera temerària en sentit contrari, per un trencament de condemna en tenir l’ordre de no apropament i per un delicte de falsedat documental al mostrar un permís de conduir fals.

El detingut va passar aquest dilluns a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.