Abans del crim

Daniel Sancho i Edwin Arrieta van estar de vacances a Eivissa dues setmanes abans del crim

Imatge d'arxiu de Daniel Sancho

Imatge d'arxiu de Daniel Sancho

Redacció

Daniel Sancho, fill de l’actor Rodolfo Sancho, que ha reconegut haver esquarterat a Tailàndia el cirurgià colombià Edwin Arrieta, amb el qual mantenia una relació sentimental, havia estat dues setmanes abans del crim a Eivissa amb la víctima, segons informa el diari ‘OK Diario’ i com testifica una foto publicada per Sancho a les xarxes socials.

Segons aquesta imatge i com les informacions d’aquest mitjà nacional, Sancho i Arrieta van passar uns dies junts a Eivissa tan sols un parell de setmanes abans de trobar-se al país asiàtic en què es va produir el crim dimarts passat 1 d’agost.

A més, recull ‘OK Diario’, va ser a Eivissa on els dos amics van quedar a veure’s al llarg del mes d’agost a l’illa de Koh Phangan, a Tailàndia.

Sancho va ser detingut per la policia tailandesa un dia després de l’assassinat. El cuiner ha ajudat des d’aleshores a reconstruir l’escena del crim i a trobar els catorze trossos en els quals va esquarterar el cirurgià Edwin Arrieta «durant tres hores», com ell mateix ha detallat en una de les seves declaracions.

De moment, ingressarà en una presó tailandesa fins que es recopilin totes les proves i se celebri el judici, quan es determinaran les possibilitats que sigui traslladat més endavant a una presó espanyola.