Un culturista mata la seva dona i dos homes mentre ho retransmet per Instagram

L'home va mostrar a través de les xarxes socials com executava la seva exparella amb un tret al cap

El culturista Nermin Sulejmanovic, que va matar la seva dona enmig d'un directe a les xarxes socials

El culturista Nermin Sulejmanovic, que va matar la seva dona enmig d'un directe a les xarxes socials / Redacció

"Mira, quan estàs tractant amb una puta que et denuncia la policia... veuran com es veu un assassinat en viu. Els vaig advertir a tots que arribaria a això", va dir el culturista Nermin Sulejmanovic en un vídeo abans d'executar la seva exdona amb un tret al cap a Gradacac, una petita ciutat al nord-oest de Bòsnia i Hercegovina.

El culturista bosnià va matar dues persones més i en va ferir tres abans de suïcidar-se. 15 mil persones en directe van presenciar com Sulejmanovic fugia de la policia, i assegurava que havia matat ja dues persones. Durant aquesta emissió va matar la seva dona.

La retransmissió ha sacsejat les xarxes de Bòsnia i Hercegovina. Aquesta terrorífica seqüència d'esdeveniments, que va ser vista en temps real per milers de persones, ha generat una profunda consternació i ha posat en relleu la crueltat dels actes criminals.

L'individu, identificat com Nermin Sulejmanovic, va portar a terme diferents atacs que va tenir un resultat devastador. Enmig d'aquesta espiral d'horror, va acabar amb la vida de la seva exdona, a més de dues altres persones innocents. Tot i que les autoritats no han establert encara el motiu que va precipitar aquesta acció violenta, es creu que l'individu estava involucrat en activitats criminals prèvies.

La reacció del primer ministre

El primer ministre de la Federació de Bòsnia i Hercegovina, Nermin Niksic, va expressar la seva profunda consternació davant d'aquest acte violent. Va dir: "no tinc paraules per descriure el que va passar avui a Gradacac. L'assassí va posar fi a la seva pròpia vida al final, però ningú pot retornar la vida a les víctimes". Les investigacions continuen mentre la comunitat intenta trobar respostes a aquest horrorós esdeveniment que ha deixat una empremta indeleble en aquesta petita ciutat.