Novetats

Els missatges privats d’Edwin Arrieta que parlen de fer-se parella de fet de Daniel Sancho

‘Fiesta de verano’ ha tingut accés a uns missatges enviats pel cirurgià colombià en què parlava, des de la seva perspectiva, del futur que preveia amb el fill de Rodolfo Sancho

Edwin Arrieta, a l'esquerra; i Daniel Sancho, a la dreta, en el moment de la seva detenció

Edwin Arrieta, a l'esquerra; i Daniel Sancho, a la dreta, en el moment de la seva detenció / arxiu

Redacció

El cas de l’assassinat d’Edwin Arrieta, suposadament en mans de Daniel Sancho a Tailàndia fa dues setmanes, suma un nou i sorprenent capítol, que suposa un gir important per saber el que realment va passar.

El programa de Telecinco ‘Fiesta de verano’ ha tingut accés a uns missatges enviats pel cirurgià colombià en què parlava, des de la seva perspectiva, del futur que preveia amb el fill de Rodolfo Sancho. 

«No s’oblidi de mirar-me el pis a Barcelona, vull desvincular-me de Madrid pels amics de la meva parella», s’assegura que diu el cirurgià colombià en el primer dels missatges. El segon és encara més contundent: «Com ja li vaig comentar vull fer la meva vida amb en Dani, però no a Madrid, enviï’m el pressupost de parella de fet, no es preocupi pel pagament, tinc compte en un banc d’Espanya. Ja al setembre farem tots els tràmits».