Detingut un menor de 14 anys després d'atacar amb un ganivet tres professors i un alumne d'un institut de Jerez

Els fets han tingut lloc a l'IES Elena García Armada, en el barri de San José Obrer

Efectius de la policia a l'entrada de l'IES Elena García Almada de Jerez

Efectius de la policia a l'entrada de l'IES Elena García Almada de Jerez / Europa Press

EFE

Un menor de 14 anys ha estat detingut aquest dijous a Jerez de la Frontera (Cadis) després de ferir amb una arma blanca a tres professors i un alumne en un institut de la ciutat, segons han informat fonts policials. Els fets han tingut lloc a l'Institut Elena García Armada, al barri San José Obrer, sobre 2/4 de 9 del matí.

A primera hora del matí, l'alumne, estudiant de tercer d'ESO, s'ha dirigit "tot enfadat" al fons de la seva classe, on estava la seva motxilla, i ha extret d'ella "ganivets", segons ha relatat un company de l'institut de la classe del costat. "Després ha començat a atacar a tothom, fins i tot a la professora, que li ha donat en un ull. Al meu amic gairebé l'enxampa i a un altre amic l'ha ferit a l'avantbraç. I al meu professor de Física i Química al cap", ha explicat.

Aquest menor ha explicat que l'agressor "no és un noi problemàtic, però està sempre sol, té 'un toc', jo crec que se li ha anat el cap".

El menor ha estat ràpidament localitzat i traslladat a la Comissaria de Jerez de la Frontera, on roman custodiat fins a la finalització de l'atestat. Després passarà a disposició de la Fiscalia de Menors, segons ha explicat el cos policial.