Quatre morts, tres d'ells menors, i nou ferits en un incendi provocat a Vigo

Les víctimes eren una mare i els seus tres fills, amb edats compreses entre els 11 i 14 anys

Els veïns apunten a un resident que fa dies va ser expulsat d'un dels apartaments com a l'autor dels fets

Efectius de la policia davant del bloc afectat per l'incendi

EPE

A.O / A.L

Quatre persones han mort i nou més -una d'elles un bomber- han resultat ferides aquesta matinada en l'incendi a Vigo d'un edifici. Tot i que el 112 va informar que les quatre víctimes eren menors i el Concello de Vigo va apuntar que tenia dubtes sobre l'edat d'una d'elles, veïns de l'edifici han explicat a Faro de Vigo que els morts són una dona, d'uns 30 anys, i tres dels seus fills, d'entre 11 i 14, aproximadament. El marit i una altra filla, de 9 anys, figuren entre els ferits i han estat traslladats a l'hospital. Vivien a la quarta planta de l'immoble.

La Policia investiga el succés com a intencionat i els veïns apunten a un resident que fa dies va ser expulsat d'un dels apartaments com el responsable d'originar el foc.

Els bombers de Vigo van treballar intensament durant hores en l'extinció del foc, iniciat al voltant de les 4 de la matinada en el número 6 de la citada via. Les flames han quedat sufocades al voltant de les 7 del matí, quan els efectius s'han començat a retirar-se. Un d'ells també ha hagut de ser atès per inhalació de fum.

Segons les citades fonts, el foc es va declarar en l'accés a aquest edifici de cinc plantes, amb cinc habitatges a cadascuna, del barri d'As Travesas, molt prop de la plaça Amèrica. En l'immoble hi havia unes 30 persones. Totes les que no han resultat directament afectades han estat evacuades.

A més dels Bombers de Vigo, el 112 va mobilitzar al 061, a les Policies Local i Nacional i professionals del Col·legi Oficial de Pscólogos de Galícia, especialitzats en emergències greus. Els ferits han estat traslladats als hospitals Álvaro Cunqueiro i Povisa.