Investiguen dues monitores de menjador d’una escola de Vallirana per presumptament agredir sexualment dos infants

Els Mossos d’Esquadra han rebut denúncies per part de dues famílies del centre L’Olivera

Llums d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra

Llums d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra / Blanca Blay

Gemma Sánchez (ACN)

La Unitat de Menors dels Mossos d’Esquadra està investigant dues monitores de menjador de l’escola L’Olivera de Vallirana (Baix Llobregat) com a presumptes autores d’agressions sexuals a dos infants. Fonts policials han detallat a l’ACN que el cos ha rebut durant aquesta setmana denúncies per part de dues famílies i ha precisat que a hores d’ara no hi ha cap persona detinguda. Les monitores estan contractades per la Fundació Fundesplai, de la qual els seus responsables es reuneixen aquest dimecres per analitzar la situació. Per la seva part, l’Ajuntament de Vallirana ha emès un comunicat mostrant el “ferm rebuig a qualsevol mena de violència i agressió, especialment aquells envers els infants”.

El consistori relata que el centre ha comunicat l’activació de tots els protocols establerts davant presumptes casos d’agressions sexuals i que s’han iniciat les actuacions per part dels òrgans competents.

L’Ajuntament demana “respecte” per les actuacions policials i el procés judicial obert per garantir la protecció de tots els afectats. Afegeix que dilluns va reunir la Junta de Portaveus de forma extraordiària i que es va acordar mostrar el suport a les famílies afectades, a la direcció del centre i a l’AFA.