Un surienc mor en un atropellament al pàrquing de l’Ateneu les Bases de Manresa

La víctima, de 68 anys, va rebre el cop d'un turisme que sortia d'una plaça d'aparcament

El punt del pàrquing de l'Ateneu les Bases de Manresa on va tenir lloc l'accident

El punt del pàrquing de l'Ateneu les Bases de Manresa on va tenir lloc l'accident / L.S.

Laura Serrat

Laura Serrat

Un surienc de 68 anys ha resultat mort en un atropellament al pàrquing de l’Ateneu les Bases de Manresa. L’accident es va produir dimarts, a dos quarts de dotze del migdia, quan la víctima va ser envestida per un turisme, conduït per un veí de Monistrolet de 52 anys, que feia marxa enrere per sortir d’una plaça d’aparcament. El cop va deixar ferit crític el surienc, que va ser traslladat fins a l’hospital Mútua de Terrassa, on va acabar morint

Els serveis d’emergències van rebre l’avís a dos quarts de dotze del migdia i, fins al punt de l’accident, es van desplaçar diverses patrulles de la Policia Local i personal sanitari del SEM, que van oferir una primera atenció a la víctima, que es trobava estirada a terra, però conscient. Els testimonis de la zona asseguren a aquest diari que l’home presentava una ferida al cap que sagnava, i va ser traslladat amb urgència a l’hospital Mútua de Terrassa, on no van poder salvar-li la vida. 

L’accident es va produir dins del pàrquing municipal de l’Ateneu les Bases de Manresa, que ofereix descomptes als abonats de l’Ateneu, però que no és exclusiu per als socis. En aquest sentit, els responsables del centre esportiu van explicar a Regió7 que tant la víctima com el conductor no eren usuaris del gimnàs i es trobaven de pas a l’aparcament en el moment que es va produir l’accident. També destacaven que el conductor es mostrava sorprès després de l’accident, ja que assegurava que els sistemes d’alarma del seu vehicle no van detectar la víctima, que justament passava per darrere en el moment que feia la maniobra de sortida. 

Posteriorment a l’accident, al conductor del turisme, que va resultar il·lès, se li va practicar la prova d’alcoholèmia i de substàncies estupefaents, a la qual va donar negatiu.