Mor en un accident de trànsit l'excap de cuina de Can Roca de Girona

"Els dissabtes ens cuinava amor en família", diu Josep Roca que explica que aconseguia ajuntar a la taula els germans i pares amb una cuina delicada       

Dani Redondo, amb Montserrat Fontané, mare dels germans Roca

Dani Redondo, amb Montserrat Fontané, mare dels germans Roca / Josep Roca / Instagram

Tapi Carreras

Dani Redondo Cuevas, l'excap de cuina de Can Roca de Girona, va morir aquest divendres a la tarda en un accident de trànsit a l'autopista AP-7, segons ha avançat Diari de Girona, del mateix grup editorial que Regió7. Actualment tenia 46 anys i va ser durant nou anys cap de cuina del Celler de Can Roca. Va marxar uns anys al Brasil per amor i amb la seva parella -ara estrella a Masterchef- va obrir el restaurant Maní, el quart millor de l'Amèrica Llatina.

La seva mort ha consternat la família Roca.El xef del Celler de Can Roca, Joan Roca, ha assenyalat a Diari de Girona que Dani Redondo era "com de la família". "Un tio genial que la meva mare s'estimava molt com ell a tota la família", ha lamentat. És una "pèrdua molt sensible", ha explicat visiblement emocionat. Va ser alumne de Joan Roca a l'escola d'hostaleria de Girona i des de ben jove havia tingut una estreta relació amb els Roca Fontané. "Era un excel·lent professional, amb gran talent, un cor extraordinari i nascut per cuinar", afegit el xef.

El xef de vins, Josep Roca, ha lamentat la "trista i terrible" notícia. El sommelier ha explicat a Instagram que "conquistava cors des de la cuina".