Un mosso de 46 anys mor en un accident en moto a la C-37, a Sant Salvador de Guardiola

Dues motocicletes i tres turismes es van veure implicats en una col·lisió dissabte, al punt quilomètric 89

La víctima va ser traslladada d'urgència a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa, on posterior va morir

Lloc on hi ha hagut l'accident aquest dissabte

Lloc on hi ha hagut l'accident aquest dissabte / Google Maps

Redacció

J.I. S. D., mosso d'esquadra de 46 anys i veí de Manlleu, va perdre la vida aquest dissabte a causa d'un accident a l'eix Diagonal (C-37), a Sant Salvador de Guardiola. L'agent, que conduïa una moto, estava vinculat a la comissaria de Manresa. En el moment de l'accident, segons fonts properes a l'accidentat, no estava de servei. Era membre del grup de seguretat ciutadana de la Catalunya central.

Tal com ja va avançar aquest diari aquest dissabte, la víctima conduïa una moto que va xocar frontalment contra un turisme per causes que s'estan investigant. En el mateix sinistre també s'hi van veure involucrats una altra motocicleta i dos turismes més.

Els fets van tenir lloc poc abans de 3/4 de 6 de la tarda, a l’altura del punt quilomètric 89,3 de l'eix Diagonal. A conseqüència del xoc, el motorista va resultar ferit crític i va ser evacuat a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa, on va morir posteriorment. Una altra persona també va resultar ferida, però de caràcter menys greu, i va ser traslladat al mateix centre hospitalari.

Arran de la incidència, es van activar dues patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Quant a l’afectació viària, la carretera C-37 va estar totalment tallada fins a les 8 del vespre.

Aquest matí, entre 2/4 de 9 i les 10, també hi ha hagut restriccions de trànsit en el punt del sinistre per tasques d’investigació dels Mossos d’Esquadra. 

Amb aquesta víctima, són 137 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya, 50 de les quals motoristes