Troben sana i estàlvia una dona de 78 anys que havia desaparegut a Llobera

El dispositiu de recerca dels Bombers ha localitzat la veïna desorientada a 900 metres de casa seva, al bosc de Torredenegó

El dispositiu de recerca per la dona desapareguda a Llobera ha mobilitzat fins a quinze dotacions dels Bombers

El dispositiu de recerca per la dona desapareguda a Llobera ha mobilitzat fins a quinze dotacions dels Bombers / BOMBERS

Andrea Izquierdo/Laura Serrat

Els Bombers de la Generalitat han trobat sana i estàlvia una veïna de 78 anys de Llobera desapareguda aquesta matinada de dimecres a la zona del bosc de Torredenegó. La família havia alertat de la seva desaparició després de veure que havia sortit de casa de matinada i encara no havia tornat. Finalment, després de gairebé quatre hores de recerca, la dona ha estat localitzada a 900 metres de casa seva, a la zona del bosc de Torredenegó, on s'havia desorientat.

Els serveis d'emergències han rebut l'alerta prop de 3/4 de 6 del matí, quan la família d'una masia de la zona del bosc de Torredenegó, al terme de Llobera, ha alertat sobre la desaparició d'una veïna de 78 anys, amb problemes de mobilitat, a qui havien vist per última vegada a les 11 de la nit anterior, segons informen els Bombers. Els familiars sospitaven que la dona s'havia desorientat, però que es trobava a la zona i que no havia marxat lluny.

Fins a quinze dotacions terrestres dels Bombers, amb efectius dels GRAE i el Grup Caní de Recerca han participat en el dispositiu de recerca de la dona desapareguda. El punt de partida del dispositiu s'ha establert al punt quilomètric 4 de la carretera LV-302. Finalment, minuts abans de les deu del matí, després de gairebé quatre hores de recerca, l'han localitzat a uns nou-cents metres de casa seva en bon estat de salut, però desorientada.

La dona ha rebut l'atenció d'una unitat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que s'ha desplaçat fins al punt on s'havia muntat el dispositiu de recerca. El personal sanitari del SEM l'ha traslladat fins al Centre Sanitari del Solsonès amb pronòstic menys greu, en haver passat hores a la intempèrie.