Els Bombers de Manresa homenatgen el sergent Lluís Len en la seva jubilació

Els companys reconeixen la seva implicació dins de la Regió d'Emergències Centre

El sergent del Parc de Bombers de Manresa Lluís Len es jubila després de gairebé 40 anys de trajectòria

El sergent del Parc de Bombers de Manresa Lluís Len es jubila després de gairebé 40 anys de trajectòria / BOMBERS

Redacció

Els Bombers de Manresa han homenatjat el company Lluís Len Currius, sergent que es jubila després de gairebé quaranta anys de trajectòria. La setmana passada va tenir lloc una trobada amb els seus companys per recordar les experiències compartides.

Llicenciat en Història, va fer les primeres passes en el món de bombers com a Operador de Control Central l'any 1986 de l'antiga Brigada de Barcelona. Quatre anys més tard, va entrar dins del cos de Bombers de la Generalitat convertint-se en bomber del parc de Manresa i, l'any 1994, va ascendir a caporal. Més endavant, va promocionar a sergent (2008), categoria en què s'ha jubilat. Cal matisar que durant els anys 2014 i 2015 va exercir les funcions de cap de parc de Manresa.

Paral·lelament, amb la creació de la Regió d'Emergències Centre (REC), Len va complir tasques d'organització i suport des del 2002 fins que, l'any 2015, va convertir-se en responsable de la logística de la regió. Per tant, en Len combinava tasques de gestió amb tasques operatives, fent de sotscap territorial des del 2008 fins a l'actualitat.

Finalment, els seus companys destaquen que Len és una persona molt implicada dins del cos i, concretament, dins de la Regió d'Emergències Centre. A part de tots els fets explicats amb anterioritat, una altra acció que ho demostra, és la seva participació en la comissió dels 150 anys de bombers de Manresa.