Investiguen una agressió amb arma blanca a dos joves a la zona d'oci dels Trullols

Els fets s’han produït poc abans de les 5 de la matinada a l’exterior de la discoteca Born, i un dels ferits, estaria ingressat en estat greu

Una imatge de l'espai on s'haurien produït les agressions

Una imatge de l'espai on s'haurien produït les agressions / Mireia Arso

Jordi Escudé

Els agents dels Mossos d’Esquadra investiguen una agressió per arma blanca a Manresa que ha ferit dos joves, que serien de Sant Fruitós de Bages, un dels quals hauria necessitat l’ingrés a l’UCI per una ferida a l'abdomen, si bé estaria fora de perill, segons ha pogut saber aquest diari. Els fets han tingut lloc poc abans de les 5 de la matinada d’aquest diumenge a la zona d’oci del polígon industrial dels Trullols, i com a mínim fins aquest vespre no hi havia confirmat cap persona detinguda per part dels Mossos.

En concret, els aldarulls s’han concentrat davant la discoteca Born (antiga Villa Lola), un espai que forma part del grup Otium on sovint s’organitzen esdeveniments, i precisament anit s’hi celebrava la festa Groovers. Tanmateix la investigació deixa al marge el local perquè l’agressió va ser a fora. De fet, tot plegat s’hauria originat després que dos joves intentessin accedir a l’interior del local (anteriorment ja ho havien provat sense èxit en una altra discoteca propera), «però no els van deixar entrar perquè no complien els requisits», segons confirmava un testimoni a aquest diari. A partir d’aquí, el propietari del Born, Carles Segado, ha explicat a aquest diari que, per motius que es desconeixen, s’hauria originat una baralla amb els dos joves que han acabat ferits, un d’ells de gravetat, mentre que l’altre, més lleu, no hauria necessitat ingrés. L’ambient a l’interior de la discoteca no s’ha vist alterat per les circumstàncies, si bé automàticament s’ha decidit acabar la festa i tancar el local.

A resultes de l’agressió, els Mossos d’Esquadra han rebut un avís del 112 a les 4.40 h de la matinada, i tan bon punt han tingut coneixement dels fets s’han desplaçat fins al lloc, però quan hi han arribat els presumptes agressors ja no hi eren. Els agents han obert una investigació per aclarir les circumstàncies que envolten l’agressió, a l’espera de poder donar més detalls a mesura que es vagin tenint dades. De moment, no hi ha cap detingut.

Subscriu-te per seguir llegint