Dos accidents gairebé simultanis al túnel de Bogunyà, a la C-55, deixen quatre ferits lleus

Un primer xoc per encalç entre dos vehicles i un segon a uns metres de distància amb tres cotxes implicats provoca retencions de fins a quatre quilòmetres

Dos accidents gairebé simultanis a la C-55 deixen quatre ferits lleus

Dos accidents gairebé simultanis a la C-55 deixen quatre ferits lleus / TRÀNSIT

Redacció

Quatre persones han resultat ferides lleus aquest divendres en dos accidents pràcticament simultanis a l'interior del túnel de Bogunyà, a la C-55, a l'altura de Castellbell i el Vilar. Els serveis d'emergències han rebut l'avís a les 12 del migdia i quatre dotacions dels Bombers s'han desplaçat fins al punt de l'accident, al quilòmetre 16 de la carretera, en direcció nord.

El primer xoc per encalç entre dos vehicles ha succeït a l'interior del túnel i ha deixat ferides lleus quatre persones, mentre que el segon xoc s'ha produït poc després a només uns metres de distància, a la boca sud del túnel, quan tres cotxes també han xocat per encalç, en aquest cas, sense deixar cap ferit.

Els dos incidents han provocat retencions de fins a quatre quilòmetres acumulats en els dos sentits de la marxa. Les cues s'han generat sobretot en sentit nord després del primer accident, ja que els serveis d'emergències han hagut de treballar per retirar els dos vehicles accidentats de l'interior del túnel, mentre que en el segon accident els cotxes han pogut continuar avançant i s'han aturat a la benzinera més propera.