Un incendi crema del tot un restaurant abandonat a Olesa de Montserrat

A Alp, el foc en una xemeneia afecta la teulada d'una casa de tres pisos

Un restaurant abandonat crema a Olesa de Montserrat

Un restaurant abandonat crema a Olesa de Montserrat / Bombers de la Generalitat

Gemma Camps

Gemma Camps

L'antic restaurant El Bodegón, d'Olesa de Montserrat, que estava abandonat, ha cremat del tot, inclosa la terrassa, aquest diumenge a la matinada. Situat al carrer d'Occitània del municipi, el foc ha començat per la teulada i s'ha estès a la resta de la construcció. En l'extinció de l'incendi han participat sis dotacions dels Bombers. L'avís es va rebre a les 12 de la nit i 25 minuts, a les 12 i 53 minuts es va donar per apagat, i a les 2 i 36 minuts de la matinada ha finalitzat el servei.

Al costat del restaurant, que només tenia planta baixa, hi ha una casa habitada que no ha estat necessari evacuar. Els seus inquilins han quedat confinats a l'interior fins que han acabat del tot les tasques d'extinció.

Incendi d'una xemeneia a Alp

A Alp, a la travessera dels Pirineus, el foc en una xemeneia va afectar, ahir dissabte, un tros de la teulada. L'avís es va rebre a les 9 del vespre i 57 minuts i hi van anar set dotacions dels Bombers. Es tracta d'una casa amb tres pisos i, en el moment de l'incendi, hi havia quatre persones a l'interior que no es van veure afectades.

Els Bombers alerten que les actuacions per problemes amb les xemeneies, o derivats de les xemeneies, són molt habituals a l'hivern.

Per fer un ús segur de les xemeneies, donen consells de seguretat que es poden consultar en la imatge adjunta.

Consells per fer un bon ús de la xemeneia

Consells per fer un bon ús de les llars de foc / Bombers