Una manresana resulta ferida greu en un accident de trànsit amb dues víctimes mortals a Montblanc

L'afectada, de 19 anys, viatjava amb dos tarragonins, de 19 i 23 anys, que han mort a causa del sinistre

Una manresana resulta ferida greu en un accident de trànsit a Montblanc

Una manresana resulta ferida greu en un accident de trànsit a Montblanc / TRÀNSIT

Redacció/Laura Serrat

Una manresanade 19 anys ha resultat ferida greu en un accident de trànsit aquest diumenge a l'N-240, a Montblanc, que ha provocat la mort dels dos veïns de Tarragona, de 19 i 23 anys, amb qui viatjava. La manresana ocupava la posició de passatgera davantera quan el cotxe va sortir de la via i va col·lisionar contra un arbre. El sinistre li va provocar ferides greus i va ser traslladada d'urgència al centre hospitalari de Bellvitge.

Els serveis d'emergències van rebre l'avís per l'accident quan faltaven deu minuts per les dotze de la nit de diumenge. A conseqüència del xoc, va morir la passatgera posterior del vehicle, S. F. A., de 19 anys i veïna de Tarragona. El conductor del cotxe també va resultar ferit greu i va ser traslladat a l'hospital Joan XXIII, on ha mort a la matinada. Es tracta de G. P. C., de 23 anys i veí de Tarragona. La veïna de Manresa continua recuperant-se en estat greu a l'hospital de Bellvitge.

Arran de la incidència, es van activar vuit patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van realitzar tasques d'excarceració, i quatre unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Pel que fa a l'afectació viària, es va habilitar pas alternatiu amb un carril tallat fins a tres quarts de sis del matí.