El camioner mort en un xoc frontal entre dos camions a l'N-260 era de Bellver de Cerdanya

L'altre conductor implicat ha resultat ferit greu i l'han traslladat amb helicòpter a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona

Els serveis d'emergències treballant en l'accident que ha tingut lloc a la Seu d'Urgell

Els serveis d'emergències treballant en l'accident que ha tingut lloc a la Seu d'Urgell / BOMBERS

Laura Serrat

Laura Serrat

El veí de Bellver de Cerdanya Francesc Formentí, de 21 anys, ha mort aquest matí en una col·lisió frontal a l’N-260, en el seu pas per la Seu d’Urgell. El jove, que era fill d’una coneguda família ramadera del municipi, circulava amb el seu camió quan ha xocat, per causes que s’investiguen, amb un altre camió que transitava en el sentit contrari. L’accident ha deixat ferit greu l’altre conductor implicat, que ha estat traslladat d’urgència amb helicòpter fins a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona. 

Els serveis d’emergències han rebut l’avís pel sinistre a 1/4 de 9 del matí i s'han desplaçat ràpidament fins al punt de l’accident. Per causes que encara s’estan investigant, els dos vehicles pesants han xocat i, a conseqüència de l’impacte, un dels dos camions ha bolcat causant la mort del seu conductor. L’altre camioner ha quedat atrapat dins de la seva cabina i ha hagut de ser excarcerar mecànicament pels Bombers de la Generalitat. Aquest ha estat traslladat en helicòpter amb pronòstic greu a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona. També hi ha hagut una tercera persona que viatjava en un dels vehicles accidentats que ha resultat ferida lleu, segons informa el Servei Català del Trànsit.  

Arran de la incidència, s'han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues unitats i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Els treballs dels serveis d’emergències han obligat a tallar l’N-260 en ambdós sentits de la marxa.

Amb aquesta víctima, són 147 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.