Moren un home i dos menors en un accident de trànsit la nit de Cap d'Any a Catalunya

El sinistre ha passat poc abans de les 20 hores

Un mosso d'esquadra escombra les restes d'un cotxe accidentat a Palau-savardera on han mort tres persones

Un mosso d'esquadra escombra les restes d'un cotxe accidentat a Palau-savardera on han mort tres persones / ACN

ACN

 Tres persones han mort en un accident de trànsit per Cap d'Any a Palau-saverdera, a l'Alt Empordà a la carretera GIV-6103. Els fets van passar poc abans de les vuit del vespre quan el cotxe va sortir de la via poc abans d'arribar a un encreuament, va saltar la tanca de seguretat, va bolcar i va caure en un marge d'un camp d'oliveres. Les víctimes mortals són un home de 48 anys, el seu fill de 16 i un amic del jove de la mateixa edat. Al lloc de l'accident s'hi han desplaçat els Bombers, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i els Mossos.

Els Mossos d'Esquadra investiguen les causes del sinistre mortal que ha provocat la mort de tres persones aquest diumenge 31 de desembre. El pare i el fill vivien a Vilajuïga (Alt Empordà) i ell treballava en un taller nàutic de Roses. Per altra banda, l'amic del jove era de Roses i jugava a l'equip juvenil del Club de Fubtol Base de Roses.

L'accident va tenir lloc al punt quilomètric 0,5 de la carretera GIV-6103 i els cossos d'emergència van rebre l'avís quatre minuts abans de les vuit del vespre i la carretera va estar tallada fins pràcticament dos quarts de dotze de la nit. Amb aquestes tres víctimes són 152 les persones que han mort a les carreteres catalanes al llarg del 2023.