Els afectats pel tancament de les clíniques Dorsia de Manresa i Badalona sumen 80 persones

Tenint en compte les reclamacions de tots els antics clients, demanen a prop de 300.000 euros a l'empresa

Clínica Dorsia que va tancar abruptament a Manresa

Clínica Dorsia que va tancar abruptament a Manresa / Xavi Moraleda

Xavi Moraleda

La plataforma d'afectats pel tancament de les clíniques Dorsia de Manresa i Badalona ja recull a 80 antics clients. Bona part es queixen que els dos centres van tancar abruptament quan ja tenien tractaments pagats i, en reclamar els diners, no rebien resposta. Algunes persones, fins i tot, han denunciat per xarxes socials que els bloquejaven les trucades. Entre totes les víctimes, reclamen fins a 300.000 euros a l'empresa.

Fa una setmana, just després del tancament dels dos centres, hi havia un total de 56 afectats, però aquesta xifra ha anat augmentant amb el pas dels dies, a mesura que els membres de la plataforma han anat fent ressò de la problemàtica.

L'empresa mare va assegurar a través d'un comunicat que està en procés de posar-se en contacte amb tots els afectats, per oferir-los que continuïn les operacions que tenien pagades en altres centres de Dorsia. Tot i això, com han assegurat alguns membres de la plataforma, bona part dels antics clients no estan disposats a seguir els seus tractaments en la mateixa companyia.