Dos joves es barallen al tren, els fan fora per no tenir bitllet a Llançà i un d'ells s'enfila al comboi

La circulació de trens va estar aturada més d'una hora i un dels joves va ser detingut

Captura de vídeo de la Cadena SER Girona

Captura de vídeo de la Cadena SER Girona / CAPTURA DE VÍDEO

Eva Batlle

Episodi surrealista el que van viure els passatgers que circulaven ahir a la tarda en un tren regional. Quan van arribar a Llançà el tren es va haver d'aturar per dos individus que es barallaven i s'escridassaven. Aquests van acabar expulsats del tren perquè a més no duien bitllet.

La història, però no va acabar aquí, un d'ells va deixar-se les pertinences a dins del comboi i va enfilar-s'hi. Abans però ambdós van començar a llançar pedres contra el tren i van córrer per la via.

El que havia oblidat la motxilla al tren va decidir pujar-hi però no per la porta, sinó des de fora. S'hi va enfillar, es va enganxar per darrere i va anar a la part superior del tren cap a Colera. Enmig del trajecte, però el maquinista va haver d'aturar-se per la seva presència.

La Cadena SER ha informat de part del succés amb un vídeo:

Mentre això succeïa, els Mossos d'Esquadra, quan passaven 20 minuts de les quatre de la tarda, havien rebut l'avís de la baralla i dels fets. Quan van arribar a Llançà, però ja no van trobar el jove.

Van anar en sentit Portbou i finalment, gairebé ja a Colera van trobar-se el jove molt exaltat enmig de la via, ja que havia caigut del comboi en parar-se i dos trens aturats a mig camí. Van emportar-se el noi i el van identificar.

Aquest, però, segons confirmen els Mossos, es va posar més violent perquè creia que el durien fins a Portbou a recuperar les pertinences. Va intentar sortir del vehicle anant obrint la porta del cotxe patrulla i va fins i tot va colpejar algun dels agents. Finalment, l'home de 26 anys va acabar detingut com a presumpte autor d'un delicte d'atemptat i desobediència als agents de l'autoritat i un de desordres públics.

Circulació aturada

Aquest últim delictes se l'imputa perquè es va haver d'aturar la circulació a la línia R11 que uneix Barcelona amb Portbou per culpa de l'incident i la seva perillositat. Segons Renfe, la circulació va quedar aturar poc més d'una hora.