Restablerta la circulació de l'R4 entre Terrassa i Sabadell després que hagi aparegut un cos sense vida a les vies

Durant l'incident, Protecció Civil ha activat la fase de prealerta del Pla Ferrocat i s'ha establert un servei alternatiu per carretera al tram afectat

Usuaris sortint i entrant d'un tren de la R4

Usuaris sortint i entrant d'un tren de la R4 / ARXIU/ACN

ACN

Restablerta la circulació de trens de l'R4 entre les estacions de Terrassa i Sabadell Sud aquest dijous al matí després de ser interrompuda durant pràcticament dues hores per la troballa d'un cadàver al costat de les vies. Els combois recuperaran les freqüències i els horaris de forma progressiva al llarg del matí.

A primera hora del matí, Protecció Civil ha activat la fase de prealerta del Pla Ferrocat i ha demanat la interrupció temporal del pas de combois entre Terrassa i Sabadell Sud després que s'hagi localitzat el cos sense vida d'una persona al voral de les vies, a poca distancia de l'estació egarenca.

Fonts dels Mossos han explicat que l'avís s'ha rebut pocs minuts després de les set del matí i que fins el punt s'hi han desplaçat diverses dotacions del cos. La policia ha obert una investigació per esclarir el succés. 

Durant l'aturada de la circulació, Rodalies ha establert un servei alternatiu per carretera entre les estacions de Sabadell Sud i Terrassa Nord.