Detingut un home després de disparar 17 vegades a les portes d'un concert de Laura Pausini a París

L'home també portava un ganivet

Laura Pausini en un concert

Laura Pausini en un concert / arxiu

EP

Les forces de seguretat franceses han detingut un home que, amb una arma semiautomàtica, va disparar en almenys 17 vegades als voltants d'un recinte de París en el qual se celebrava un concert de la cantant italiana Laura Pausini, després que els guàrdies no el deixessin accedir a l'interior del local.

Els fets van tenir lloc entorn de les 20 hores del dimarts, al costat de l'Accor Arena. El sospitós, del qual no ha transcendit la identitat, es va presentar en els accessos VIP, on va ser rebutjat pels agents que custodiaven l'entrada, segons han informat fonts oficials al diari 'Le Parisien'.

A continuació, l'individu es va dirigir cap a una sortida d'emergència situada a uns cent metres i va obrir foc en reiterades ocasions contra una porta de vidre. Els guàrdies van aconseguir que treure-li l'arma, sense que ningú resultés ferit a conseqüència d'aquest incident.

L'home també portava un ganivet i, segons altres fonts consultades pel diari 'Le Figaro', va cridar una sèrie d'incoherències relatives a diferents temes, des que estava d'acord amb la protesta dels agricultors al fet que buscava "canviar el món".