Mor de fam i set una anciana dependent després de la mort fortuïta del seu fill cuidador a Madrid

Els veïns van alertar els serveis d'emergència després de percebre males olors procedents de l'habitatge on vivien mare i fill

Imatge de l'edifici en el qual es van trobar els cadàvers

Imatge de l'edifici en el qual es van trobar els cadàvers / EP

EFE

Una dona de 87 anys, dependent i que es trobava des de fa temps al llit, ha estat trobada morta per inanició en el seu habitatge del barri madrileny d'Aluche, després que el seu fill de 54, que cuidava d'ella des de fa temps, sofrís una caiguda a l'interior de la casa i morís.

Els cadàvers de tots dos van ser trobats el dissabte passat, sense signes de violència i en avançat estat de descomposició en haver transcorregut diversos dies des de la seva defunció.

Segons ha avançat el diari ABC i han confirmat a EFE fonts de la Policia Municipal de Madrid, la troballa dels cadàvers es va produir poc abans de les 9 del matí del passat dissabte després que els veïns cridessin als serveis d'emergència, ja que portaven diversos dies percebent males olors procedents de l'habitatge en la qual vivien mare i fill. Els agents van acudir al número 56 del carrer Ocaña juntament amb els Bombers de l'Ajuntament -que van entrar en el domicili-, el Servei d'Assistència Municipal d'Urgències-Protecció Civil (Samur-PC) i Policia Nacional.

Pel que sembla, segons les fonts policials, l'home va patir una caiguda fortuïta a la cuina, on es va colpejar el cap i, en conseqüència, va morir. El tràgic succés va suposar que la mare, sense cap alimentació, morís en el llit.