S'accidenta i acaba detingut per negar-se a fer a la prova d'alcohol i drogues i conduir amb el permís suspès

L'arrestat també va agredir els agents que van acudir a auxiliar-lo

Imatge de recurs dels Mossos d'Esquadra

Imatge de recurs dels Mossos d'Esquadra / Arxiu

ACN

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 42 anys que es va accidentar a Palol de Revardit, al Pla de l'Estany, i es va negar a fer les proves d'alcohol i drogues. A més, circulava amb el permís de conduir suspès judicialment i va agredir els agents que van acudir a auxiliar-lo. Els fets van passar dijous cap a les tres de la tarda a la C-66. Els agents van saber que un vehicle s'havia accidentat amb una tanca, havia continuat la marxa fent esses i finalment s'havia aturat. Quan hi van arribar, el van identificar i van comprovar que li constava el carnet suspès.

L'home es va negar rotundament a fer les proves de detecció d'alcohol i drogues i va colpejar els agents. La policia el va detenir i, després de ser arrestat, encara va continuar agredint els mossos amb puntades de peu.

Al detingut, que té antecedents, li atribueixen un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir amb el permís suspès i negar-se a fer la prova d'alcoholèmia i drogues. També se l'investiga per atemptat als agents de l'autoritat i resistència i desobediència. L'arrestat va passar a disposició judicial l'endemà dels fets.