Mor un nen de 4 anys asfixiat dins d'una assecadora a Magaluf mentre jugava a fet i amagar

El menor estava sota la vigilància de la seva àvia i tieta quan es va produir l'accident

Imatge d'arxiu d'una assecadora

Imatge d'arxiu d'una assecadora / Pixabay

Lorenzo Marina

Un nen de quatre anys ha mort aquest dijous per asfíxia en ficar-se dins d'una assecadora en el seu domicili a Magaluf mentre jugava a fet i amagar. La seva àvia i la seva tia es trobaven en l'habitatge amb ell. Després de buscar-lo per tots els racons de la casa, les familiars van trobar el cos sense vida de l'infant a l'interior de l'electrodomèstic.

El tràgic accident domèstic va tenir lloc sobre 2/4 de 12 del matí en un domicili situat en l'avinguda de s'Olivera de Magaluf, en el terme municipal de Calvià.Pel que sembla un dels jocs preferits del petit era el fet i amagar. L'àvia va marxar de casa i, en tornar, es va trobar a la tia del menor adormida i la va despertar. En aquesta ocasió, davant la prolongada absència del nen, la jove i l'àvia el van començar a buscar per totes les habitacions, però l'infant no apareixia. Finalment, el van trobar atrapat a l'interior de l'assecadora, sense escapatòria, asfixiat.

Quan el van treure de l'interior de l'electrodomèstic, el nen ja no presentava constants vitals. Les familiars de la víctima van trucar els serveis d'emergències en un moment de gran desesperació. Lamentablement, el personal sanitari només van poder certificar la seva defunció. També es va activar un psicòleg perquè atengués la família.