Enxampen dues persones robant al bloc incendiat de Campanar

La Policia Local de València ha detingut els presumptes autors dels fets, de 23 i 51 anys

El bloc incendiat de Campanar, a València

El bloc incendiat de Campanar, a València / Rober Solsona

Europa Press

Agents de la Policia Local de València han detingut en la matinada d'aquest dimarts a dues persones que han estat sorpreses mentre suposadament robaven en l'edifici que es va incendiar dijous passat 22 de febrer en el barri de Campanar, a València, en el qual van morir deu persones.

Segons ha informat la Policia Local, sobre les 01.45 hores d'aquest dimarts, dues patrulles que feien tasques de vigilància en l'edifici sinistrat del carrer Rafael Alberti, van escoltar sorolls que provenien de l'interior. Els agents van sol·licitar ajuda a través de l'emissora i van inspeccionar l'edifici.

En la segona planta de l'immoble van trobar dues persones que, en veure els agents, van fugir. Una d'elles va ser interceptada a escassos metres de l'edifici per una patrulla que havia acudit en suport. Els agents van facilitar per emissora la descripció del segon sospitós, que va ser finalment localitzat al carrer Alqueria de Rico.

En la segona planta de l'edifici incendiat els agents van trobar una bossa d'esport amb diversos jocs d'aixeteria, un martell i unes alicates. En la segona i tercera planta faltava l'aixeteria d'alguns dels pisos. Per aquests fets els agents han detingut a dues persones de 23 i 51 anys, que han estat posats a la disposició de l'autoritat judicial en la Inspecció Central de Guàrdia.