Vídeo | Una dona puja a un parell de vehicles de la Guàrdia Urbana de Barcelona sense vigilància

La policia ha obert una investigació per trobar l'autor dels vídeos, que s'han viralitzat a les xarxes socials

Les imatges de la dona pujant als cotxes de la Guàrdia Urbana de Barcelona

Les imatges de la dona pujant als cotxes de la Guàrdia Urbana de Barcelona / @NIPORWIFI

Redacció

En els últims dies s'ha viralitzat a les xarxes socials el vídeo d'una dona que, gravada per altres persones i entre riures, va pujar a dos vehicles de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

A les imatges pot veure's la dona, motivada per les persones que l'observaven, intentant arrencar un d'aquests vehicles que, pel que sembla, s'hauria quedat sense vigilància i amb la clau posada. Finalment, un agent la treu a la força d'un dels cotxes.

Segons han explicat fonts municipals a El Periódico de Catalunya, del grup editorial de Regió7, aquests fets van tenir lloc dijous passat a la tarda en la zona del carrer d'En Robador, al barri del Raval. Va ser llavors quan uns agents de la Guàrdia Urbana van abandonar els seus vehicles "per una actuació urgent". Seguidament, va passar el que es pot veure en les imatges.

Així mateix, les mateixes fonts asseguren que en cap dels vehicles hi havia "cap arma de foc, ni cap substància". Després de treure la dona del cotxe, els agents van procedir a identificar-la. La Guàrdia Urbana ha obert una investigació per identificar qui és l'autor dels vídeos que han circulat a les xarxes socials.