Un emotiu espectacle clou el 75è aniversari de l’Esbart Dansaire Santvicentí

L'efemèride va omplir el Teatre Conservatori de Manresa en una vetllada que va homenatjar Eduard Ventura i les persones que han passat per l'entitat

Redacció

Emocions a cabassos dissabte a la nit en un Teatre Conservatori de Manresa ple per posar la cirereta al 75è aniversari de l’Esbart Dansaire Santvicentí. «Hi havia tothom qui ens feia il·lusió que hi fos, tota aquella gent que ha estat en els darrers vuit mesos contribuint a preparar l’espectacle», va explicar Lluís Oliveras, el director del grup: «ha estat fantàstic».

L’entitat va estrenar Ventura, en honor a qui va canviar «la mentalitat» del col·lectiu, Eduard Ventura, mort el 2011. «Fins aleshores, ballàvem coreografies d’altres esbarts», va comentar Oliveras.

El muntatge va posar sobre l’escenari quatre balls coreografiats per Ventura «amb un grup molt jove», va remarcar el director de l’esbart. «Amb l’excusa de l’homenatge a l’Eduard hem volgut fer un homenatge a tota la gent que ja no hi és», va afegir, remarcant que les noces de platí culminairan en el sopar del proper 13 de gener que tindrà lloc a Cal Miliu de Rajadell i es preveu molt concorregut.