Laura Pérez serà la número 2 de la llista del PP de Manresa

El 2015 es va presentar com a número 6 a la candidatura de Josep Lluís Javaloyes a Sant Joan de Vilatorrada

Laura Pérez Valladares

Laura Pérez Valladares / Arxiu Particular

Redacció

El Partit Popular de Manresa ha anunciat que Laura Pérez Valladares és la número 2 a la candidatura del partit a les eleccions municipals que encapçala Josep Lluís Javaloyes.

Segons ha informat el partit, "Laura Pérez va néixer a Barcelona l'any 1981 i després d'acabar els estudis va venir amb la seva família a viure a Manresa. És mare d'una nena i un nen, i és graduada en periodisme. Ara està acabant el grau de Dret". Treballa com a consultora de comunicació en una empresa de Barcelona.

S'autodefineix com una persona de ment oberta i receptiva, que vol col·laborar positivament en l'equip i el projecte que porta la llista on participa.

Vocacionalment, li agrada el servei al públic, amb la finalitat de millorar la qualitat de vida dels ciutadans de Manresa.

Afiliada des del 2012

Laura Pérez "estima els animals" i preguntada pel seu somni afirma que li agradaria fer realitat un projecte per donar atenció veterinària gratuïta a animals de recollida i animals necessitats de famílies amb pocs recursos econòmics.

Està afiliada al Partit Popular des del 2012 i es va presentar a la candidatura en el número 6 per Sant Joan de Vilatorrada a les eleccions del 2015. Hores d'ara és membre de la junta local del PP a Manresa.