Els germans Roca obriran un nou restaurant al centre de Girona, el Normal

Els propietaris del Celler de Can Roca oferiran plats tradicionals amb un toc de cuina acadèmica

El nou restaurant dels germans Roca que obriran sota el nom Normal a la plaça de l'Oli de Girona

El nou restaurant dels germans Roca que obriran sota el nom Normal a la plaça de l'Oli de Girona / | ACN

ACN | Barcelona

Els germans Roca obriran un nou restaurant al centre històric de Girona aquesta primavera. Josep Roca ha anunciat aquest dijous a través del seu perfil d'Instagram que el nou establiment es dirà Normal i ha detallat que se situarà a la plaça de l'Oli, on abans hi havia el restaurant Llevataps. "Un restaurant normal a una cantonada normal d'una ciutat normal", han explicat a través d'aquesta xarxa social tot publicant una fotografia dels tres germans. En aquest nou establiment els propietaris del Celler de Can Roca oferiran plats tradicionals amb un toc de cuina acadèmica. La notícia ha estat rebuda amb alegria i molts xefs i crítics culinaris han celebrat l'obertura que serà "properament, en uns mesos".

Els germans Roca comptaran amb un nou restaurant en ple cor del Barri Vell de Girona. Es tracta del local on hi havia el Llevataps fins ara, a la plaça de l'Oli. El nou restaurant es dirà Normal, tal com Josep Roca ha explicat a les xarxes socials. Es tracta d'un local que oferirà menús per un preu d'entre 50 i 70 euros, en què es podrà degustar una cuina de mercat. La cap de cuina del nou local serà Elisabet Nolla.

Els germans Roca feia temps que treballaven en obrir un nou local a la plaça Mercaders -darrere de la Rambla-, però la pandèmia va aturar els plans. Es tracta del local que havia acollit la taverna Mon Oncle. En aquest local, Josep Roca volia fer un establiment de tapes i vins. Finalment, els germans Roca han acabat traspassant el local i se centraran en el nou restaurant Normal, a la plaça de l'Oli.

La previsió dels germans Roca és obrir el local els propers mesos, perquè la intenció no és fer-hi gaires reformes.