Dolços
Aquest és el truc que arrasa a Tik Tok per fer magdalenes esponjoses
Cata Mayor
Una de les receptes de cosa dolça més senzilles de fer a casa és la de les magdalenes. Però sovint, sorgeixen tres problemes que espatllen l’aparença, la textura i el sabor de les magdalenes casolanes. De vegades no pugen tant com ho haurien de fer i s’enfornen cap als costats. Altres vegades surten mig humides de la base i, finalment, també la base sol cremar-se o enfornar-se massa.
Per solucionar dos d’aquests problemes i que les magdalenes no quedin humides ni es cremin de la part de baix, hi ha un truc infal·lible: utilitzar arròs en cru.
Per poder fer el truc de l’arròs necessitem un motlle d’acer per a magdalenes dels que n’hi caben unes quantes. A més, també es necessiten els motlles de paper tradicionals per a magdalenes que s’han de col·locar a sobre de cada forat del motlle d’acer.
El truc de l’arròs en cru consisteix a posar un grapat petit d’arròs en cru en el fons dels motlles d’acer. Una vegada fet, s’ha de posar el motllo de paper per a magdalenes. Així, quan s’enfornen les magdalenes, els grans d’arròs absorbiran la humitat i les magdalenes quedaran amb la textura ideal. El truc de l’arròs també evita per complet que les magdalenes es cremin de la base, ja que l’arròs actua de barrera.
- Mor el conegut culturista Xisco Serra, als 50 anys
- En aquestes localitats de la Catalunya central és festiu aquest dilluns, dia de la Segona Pasqua
- Adeu als carrets de la compra: aquests són els models moderns que arriben als supermercats
- El robatori de coure a Rodalies va ser del triple de metres del que va dir el Govern espanyol i va passar a Barcelona, no a Cerdanyola
- Això és el que costen els menús del nou restaurant dels germans Roca
- Albert Franch, el xef sallentí que se'n va anar a Finlàndia i triomfa amb un restaurant que gairebé no genera residus
- Apareixen panys amb silicona a claus de pas de la Séquia a Viladordis
- L’Ajuntament de Manresa admet una situació 'crítica' de massificació a escoles i instituts