Dolços
Aquest és el truc que arrasa a Tik Tok per fer magdalenes esponjoses
Cata Mayor
Una de les receptes de cosa dolça més senzilles de fer a casa és la de les magdalenes. Però sovint, sorgeixen tres problemes que espatllen l’aparença, la textura i el sabor de les magdalenes casolanes. De vegades no pugen tant com ho haurien de fer i s’enfornen cap als costats. Altres vegades surten mig humides de la base i, finalment, també la base sol cremar-se o enfornar-se massa.
Per solucionar dos d’aquests problemes i que les magdalenes no quedin humides ni es cremin de la part de baix, hi ha un truc infal·lible: utilitzar arròs en cru.
Per poder fer el truc de l’arròs necessitem un motlle d’acer per a magdalenes dels que n’hi caben unes quantes. A més, també es necessiten els motlles de paper tradicionals per a magdalenes que s’han de col·locar a sobre de cada forat del motlle d’acer.
El truc de l’arròs en cru consisteix a posar un grapat petit d’arròs en cru en el fons dels motlles d’acer. Una vegada fet, s’ha de posar el motllo de paper per a magdalenes. Així, quan s’enfornen les magdalenes, els grans d’arròs absorbiran la humitat i les magdalenes quedaran amb la textura ideal. El truc de l’arròs també evita per complet que les magdalenes es cremin de la base, ja que l’arròs actua de barrera.
- Més de 20 anys esmorzant cada dissabte al Golden
- Dos professors de Manresa recullen prop de 5.000 signatures per canviar el sistema d’ensenyament
- El superaliment ric en antioxidants que has de consumir cada nit per millorar la memòria
- Detenen un home a Berga per forçar la seva exparella a pujar en un cotxe i retenir-la contra la seva voluntat
- L’Ajuntament estudia la creació de noves piscines públiques a Manresa
- ERC de Sant Vicenç dels Horts demana a la direcció nacional que 'depuri responsabilitats' pel ninot de Junqueras
- Necrològiques del 9 de juliol del 2024
- Canvis en la gratuïtat del Túnel del Cadí: es farà per mitjà d'una app vinculada a la matrícula del vehicle