RECEPTA | Bacallà caramel·litzat amb alls tendres
![Bacallà carametl·litzat amb alls tendres](https://estaticos-cdn.prensaiberica.es/clip/6a2c0be8-7f3b-4968-9874-92e26904f580_16-9-discover-aspect-ratio_default_0_x556y154.jpg)
Bacallà carametl·litzat amb alls tendres
INGREDIENTS
- 5 trossos de bacallà sense sal (morro)
- 500 g tomàquets madurs
- 2 cebes de Figueres
- pebre vermell dolç
- 2 manats d’alls tendres
- 1 ou
- 5 llesques de pa de motlle
- 500 cc oli
Maionesa:
- 1 ou
- 250 cc oli
- alls confitats
- sal
ELABORACIÓ
- Cobrim el bacallà d’oli i l’escalfem a 50º durant 10 minuts.
- Tallem la ceba a plomes i l’escalfem.
- Escaldem els tomàquets madurs, els pelem, en traiem les llavors i els fem a daus. Els sofregim en oli. Hi posem sucre, sal i julivert.
- Posem el sofregit al fons d’una plata, i a sobre el bacallà escorregut d’oli.
- Reservem 6 alls tendres sencers.
- Tallem la resta d’alls tendres a rodanxes i els escalfem a foc suau durant 10 minuts.
- Fem una maionesa amb un ou, alls confitats, oli i sal. Napem el bacallà amb la maionesa, el gratinem i l’acompanyem d’alls tendres i de les torrades de pa gratinades.
- Més de 20 anys esmorzant cada dissabte al Golden
- Dos professors de Manresa recullen prop de 5.000 signatures per canviar el sistema d’ensenyament
- El superaliment ric en antioxidants que has de consumir cada nit per millorar la memòria
- Detenen un home a Berga per forçar la seva exparella a pujar en un cotxe i retenir-la contra la seva voluntat
- L’Ajuntament estudia la creació de noves piscines públiques a Manresa
- ERC de Sant Vicenç dels Horts demana a la direcció nacional que 'depuri responsabilitats' pel ninot de Junqueras
- Necrològiques del 9 de juliol del 2024
- Canvis en la gratuïtat del Túnel del Cadí: es farà per mitjà d'una app vinculada a la matrícula del vehicle