La recepta del batut de moda de Karlos Arguiñano

Coneix com fer-lo pas a pas

Perd pes, deixant de picar entre hores amb aquest magnífic batut natural

Karlos Arguiñano ens porta el batut de moda

Karlos Arguiñano ens porta el batut de moda / Sport

R. A. C.

Cuidar la salut digestiva i aprimar-se és factible. Només necessites saber com fer-ho bé! Avui, el gran xef Karlos Arguiñano, ens porta un batut natural ple de vitamines i nutrients. Ideal per començar el dia amb energia. Prendre'l, ens ajudarà a saciar-nos i no estar picant entre hores. Amb la ingesta d'un sol batut podem aconseguir multitud de beneficis per la salut. Pren nota, que t'expliquem pas a pas la recepta.

Hi ha un munt d'opcions saludables i que pots incorporar a la teva dieta en funció del que vulguis aconseguir, però Karlos Arguiñano ha compartit la recepta d'una alternativa saludable, saciant i molt fàcil de preparar perquè porta ingredients tan comuns com pomes, plàtan o kiwi. Fins i tot, pots aprofitar aquelles fruites que s'estan posant lletges i introduir-les al batut.

Els batuts de moda

Els batuts de moda / freepik

Ingredients:

  • 2 pomes
  • 2 kiwis
  • 1 plàtan
  • Suc d'una llimona
  • 700 ml d'aigua freda
  • 1 cullerada sopera de mel
  • 2 fulles de menta

Elaboració:

El primer que cal fer és pelar les fruites. Tira-les a la batedora afegint suc d'una llimona, encara que pot ser de mitja llimona si no t'agrada el sabor àcid. La cullerada sopera de mel us aportarà l'equilibri perfecte de dolçor. Afegeix-hi l'aigua i les dues fulles de menta i tritura-ho tot fins que la barreja estigui homogènia.

Una recepta que pots variar al teu gust. Incorpora les teves fruites preferides o de temporada i ja tens llesta la teva beguda saciant amb la qual podràs aprimar-te. Gràcies a l'alt contingut en fibra de les fruites del batut, notaràs sacietat quan t'ho prenguis, ajudant-te a resistir la temptació de picar entre hores.