Vols menjar dolços i no engreixar-te? Pastís de pastanaga i nous
Unes postres aptes per celíacs i intolerants a la lactosa
Sense sucre, t'aprimaràs fins a 5 quilos
Si t'agraden els dolços, però estàs a dieta, aquesta recepta és apte per tu. Podràs fer unes meravelloses postres: boníssimes i sense quasi calories. Una nutricionista ens presenta la seva recepta: pastís de pastanaga i nous. Aquest pastís està boníssim, no engreixa i el pots fer tu mateix en un tres i no res. T'expliquem com fer-lo pas a pas.
A més, no té sucre, un ingredient que ja s'ha demostrat perjudicial per a la salut i les dietes d'aprimament.
Només traient aquest aliment de la dieta es poden perdre fins a 5 kg en un mes. Tampoc no porta farina ni gluten ni llet, cosa que ho fa apte per a tots els paladars. Els intolerants a la lactosa i els celíacs també podran degustar aquesta menjar.
Aquest pa de pessic de pastanaga i nous té una textura sucosa i esponjosa, és saludable, nutritiu i dolç perquè supleix el sucre amb altres ingredients que aconsegueixen el mateix sabor sense les seves contraindicacions.
El pa de pessic de pastanaga que no engreixa
La recepta és de Blanca García-Orean, l'experta en nutrició que acostuma a compartir les seves receptes més recomanables al seu compte d'Instagram @blancanutri.
A la publicació detalla en 10 passos, a través de fotos i vídeos, el procés d'elaboració de la recepta, que s'ha fet viral per la seva eficiència.
Ingredients del pastís que no engreixa
- 2 pomes Golden
- 3 pastanagues mitjanes
- 3 ous
- Canyella al gust
- 1 culleradeta de llevat
- 2-4 unces de xocolata 85%
- Un grapat de nous
- Una culleradeta d'oli d'oliva o de coco
Preparació del pastís de pastanaga
- Pela les pomes i les pastanagues i talla-les a trossets. Posa-les en un plat i fica les pomes al microones 2 minuts sense tapar i les pastanagues 4-5 minuts (fins que quedin toves).
- Barreja les pomes i les pastanagues amb la canyella i els ous.
- Bat-ho tot i afegeix-ho al motlle.
- Poseu-ho al forn a 180 graus durant 30 minuts (prèviament escalfat).
- Posa en un bol les unces de xocolata i l'oli d'oliva o de coco i escalfa-ho al microones durant 1 minut o fins que quedi més o menys líquid. Aboqueu-ho per sobre juntament amb les nous. I llest!
- Alejandra Marisa: així és la model de 60 anys guanyadora d'un certamen de Miss Univers a l'Argentina
- Saps quantes cerveses pots beure sense donar positiu en un control d'alcoholèmia?
- Ampli desplegament per a rescatar una persona que ha caigut amb el cotxe per un barranc a Pont de Bar
- Neurocirurgia, destí de l’estudiant de Medicina a Manresa amb millor MIR
- Mor als 92 anys Lluís Vilà, president i fundador del Grup Vilà Vila
- MULTIMÈDIA | El Gósol dels primers turistes
- Necrològiques del diumenge 28 d'abril de 2024
- L'Abadia de Montserrat s'omple de turistes el dia de la patrona de Catalunya