Emulant la gran Lola Flores en la seva inoblidable actuació en el programa 'Esta noche... fiesta' de José María Íñigo, quan en un dels seus rampells artístics li va sortir volant una de les seves arracades, Tamara Falcó va perdre el seu anell durant la seva participació en el programa 'El Hormiguero' de dimarts passat.

La marquesa de Griñón en una animada conversa amb Pablo Motos, Cristina Pardo, Juan del Val i Nuria Roca sobre què fa cada un amb els records de les seves exparelles -que segons va revelar Tamara ella els té guardats al soterrani de la casa de la seva mare- la noble 'influencer' no es va adonar que estava movent l'anell que portava al dit índex amb tant èmfasi que la joia va acabar sortint disparada en ple directe.

L'anell va caure al terra del plató i un «avispat» Motos es va afanyar a buscar-lo. Al trobar-lo, el presentador del programa va admirar la joia amb deteniment i va destacar que tenia tota la pinta de ser «un anell de compromís, amb un brillant.»

Silenci incòmode

L'afirmació de l'astut director del programa va descol·locar a la col·laboradora que, morta de vergonya i sense saber què contestar a la pregunta, va optar per guardar un incòmode silenci i intentar dissimular es va tornar a posar l'anell al dit.

Tot i que la 'socialité' i empresària tan sols porta sortint amb Íñigo Onieva des del mes de setembre passat, la parella sembla estar tan enamorada que ja sonen campanes de casament en alguns cercles de la capital per a la filla d'Isabel Preysler, que està travessant per un gran moment personal i professional, ja sigui com a col·laboradora a 'El Hormiguero' i com a jurat a 'El Desafío' o com a reclam publicitari de diverses marques de moda.