Jennifer Lopez i Ben Affleck han posat el colofó al seu idil·li donant-se el «sí, vull» en una cerimònia que va tenir lloc el dissabte 20 d’agost a la finca privada de l’actor a Riceboro, a l’estat de Geòrgia. 

És la segona vegada que la parella passa per l’altar, ja que oficialment ja eren matrimoni des que el juny passat van intercanviar anells en una boda íntima celebrada en una capella de Las Vegas. Tot i això, després de la seva lluna de mel a París, han volgut reviure l’alegria de la seva unió, aquesta vegada amb una multitudinària festa de tres dies en què han reunit tots els seus familiars i amics més estimats per celebrar-ho amb magnificència.

Un espectacular vestit

En el seu gran dia, la cantant va lluir un espectacular disseny nupcial de Ralph Lauren amb què va acaparar tota l’atenció. Un vestit d’alta costura i tall de sirena, amb una part superior ajustada al cos que s’obria fins a acabar en una espectacular faldilla de volants d’estil folklòric. Tot això cobert per un llarguíssim vel de sis metres de longitud que van ajudar a carregar els fills d’ella, Max i Emme, acompanyats també per una de les filles d’ell, Seraphina.

La núvia va completar el seu abillament amb un ram fet només de flors blanques, un delicat recollit que li deixava al descobert la cara, un parell d’arracades de diamants i el gran anell de compromís amb què Affleck li va proposar matrimoni a principis d’abril.

Quant a l’actor, va escollir un vestit amb jaqueta blanca i pantalons negres, a conjunt amb la corbata i les sabates. Un estilisme sobri però elegant. 

Dues absències destacades

Però l’esdeveniment també ha estat marcat per l’absència de dos convidats molt destacats en la llista: Casey Affleck, germà del nuvi, i Jennifer Garner, exdona de Ben i mare dels seus tres fills. Cap dels dos va assistir, però només ella va felicitar públicament la parella pel seu enllaç. 

Segons detalla la revista ‘People’, el motiu pel qual el menor dels Affleck no va acudir a la cita, és que estava atenent «obligacions paternes», tot i que, moments abans de celebrar-se l’enllaç, Casey va ser fotografiat pels paparazzis passejant per Los Angeles amb la seva parella Caylee Cowan. 

La romàntica historia de Jennifer Lopez i Ben Affleck ha conquerit el planeta sencer, i és que el seu idil·li va començar fa gairebé 20 anys, quan es van enamorar per primera vegada. Tot i que llavors també van arribar a comprometre’s, la seva boda mai va arribar a tenir lloc, ja que la van cancel·lar per l’excessiva atenció mediàtica i van trencar la seva relació poc després. Dues dècades més tard, després de mantenir altres festejos i tenir tots dos els seus respectius fills, tots dos s’han retrobat i s’han jurat amor etern a la gran festa que sempre van desitjar celebrar.