El ball sensual d'Anitta a Isabel Díaz Ayuso a Els 40 Music Awards encara acapara titulars. Aprofitant el seu pas per Espanya, l'artista brasilera ha passat per La Resistència de Movistar Plus+, on ha deixat clar els motius que van impulsar-la a fer-li el "perreo" viral a la presidenta de la Comunitat de Madrid.

Durant la gravació, que es va dur a terme aquest dilluns, Anitta va confessar que "he sabut avui qui era". La història ve originada d'una confusió arran d'una conversa entre la cantant i la seva publicista. "No podia assajar perquè venia d'uns premis de Nova York, així que li vaig dir a la meva publicista que volia ballar amb la gent que hi havia asseguda a prop de l'escenari".

Llavors, detalla l'artista, que l'especialista en màrqueting va dir-li que "hi havia una dona molt bona i molt estimada per la gent", referint-se a la presidenta de la Comunitat de Madrid.

La cantant ha admès que quan van explicar-li que Isabel Díaz Ayuso era la presidenta de la Comunitat de Madrid, es va confondre, ja que al seu país es fan servir conceptes diferents quan es tracta de càrrecs polítics. "Vaig pensar que hi havia una comunitat de Facebook de Madrid. No sabia que una prefectura aquí és una comunitat"

Anitta, després de la viralitat que ha aconseguit a les xarxes socials, va preguntar-li a David Broncano, el presentador del programa, si el ball que li ha fet a la líder del PP al Madrid "ha sigut bo o dolent?". "Ha sigut bo. Ballar sensualment a un polític sempre està bé", va assegurar el presentador.

Hores abans, Ayuso va pronunciar-se sobre la situació. "Vaig parlar amb ella abans, però jo no m'esperava això", comenta la presidenta de la Comunitat de Madrid. "Crec que va pensar, que quan baixés, em faria la gràcia. I em vaig sentir com Paco Martínez Soria quan arribava a Gran Vía i no sabia on mirar". Tot i això, admet que "va fer-li gràcia" la situació.