Shakira comunica a Piqué que se’n va Miami amb els seus fills després de Reis

Fonts de l’entorn de la parella asseguren que la cantant «se’n va després de les vacances escolars de Nadal»

Lorena Vázquez / Laura Fa

Les Mamarazzis d’EL PERIÓDICO segueixen amb el pic i la pala per treure més informació sobre Shakira i Gerard Piqué i aquest dijous han trobat or a la mina: la cantant va comunicar ahir a l’exfutbolista que es mudarà a Miami amb els seus dos fills després del dia de Reis, en concret el 7 o 8 de gener, informen en exclusiva Lorena Vázquez i Laura Fa. «Shakira se’n va després de les vacances escolars de Nadal», asseguren fonts de l’entorn de la parella a les periodistes.

Que l’artista l’informés dels seus plans aquest dimecres no és banal: l’exparella va acordar com a data límit el 30 de novembre i Shakira va complir amb els terminis. Tanmateix, no va ser ella qui ho va notificar a Piqué. La seva relació és tan tensa que ho deixen tot en mans dels seus advocats, indiquen les periodistes. Així, va ser la lletrada de la cantant, Pilar Mané, qui li va comunicar a Ramón Tamborero,representant legal de l’exjugador, la data clau d’anar-se’n definitivament d’Espanya.

El futur de l’exjugador

Ara només falta per definir on s’instal·larà Gerard Piqué quan viatgi a Miami. Podria el futbolista viure a Miami també? Sí, és una opció i res l’hi impedeix, malgrat que alguns mitjans assegurin el contrari. Ell podria fixar la seva residència a prop dels seus fills i no hi ha clàusula que ho prohibeixi, però de moment no entra en els seus plans.

Ni tan sols sap encara on s’allotjarà quan hagi de conviure allà amb els seus fills. No ha comprat ni llogat cap propietat. Quan els seus fills ja tinguin una data segura per marxar és quan buscarà opcions. Les persones que el coneixen expliquen que optarà, al principi, per un lloguer per als 10 dies que passi amb els seus fills. Res fix. Potser amb el temps opti per un lloguer de llarga durada o fins i compri una vivenda. 

La vida segueix

Mentre passa tot això, tots dos segueixen amb la seva vida. Gerard ha passat el cap de setmana a Màlaga gaudint de la final de la Copa Davis, organitzada, precisament, per la seva exitosa empresa Kosmos. Shakira, per la seva banda, va volar amb els seus fills divendres a la tarda, en avió privat, fins a Cantàbria, on viatja sovint per disfrutar d’una de les seves aficions favorites, el surf.

Milan i Sasha han passat el cap de setmana amb la seva mare i acompanyats també de Tonino, germà i persona de confiança de Shakira. A la premsa que la va veure a l’aeroport del Prat li va sorprendre la gran quantitat de maletes que portava per un viatge de tan pocs dies, motiu pel qual van saltar totes les alarmes. Tranquils, ahir a la nit van tornar tots junts a l’aeroport del Prat, malgrat que alguns asseguraven que havia marxat a Miami uns dies per solucionar alguns temes pendents. 

En absolut. Cap de setmana de desconnexió per a tothom, necessari per a la setmana intensa que els espera.