Rafa Castaño troba l’amor a ‘Pasapalabra’, exclusiva de ‘Lecturas’

La portada de la revista Lecturas d'aquest dimecres

La portada de la revista Lecturas d'aquest dimecres / Lecturas

Redacció

Aquest dimecres, la revista ‘Lecturas’ obre amb la notícia que Rafa Castaño, el guanyador del pot més gran de ‘Pasapalabra’, està enamorat de Beatriz Solano, una presentadora d’Antena 3 que va conèixer al plató del concurs que presenta Roberto Leal. Segons recull la publicació, l’expert en concursos de televisió, que es va emportar el pot més gran de la història a l’embutxacar-se ni més ni menys que 2.272.000 euros, ja viu des de fa mesos amb la seva parella a Madrid. «Recordo totes les persones que han estat al meu costat entenent que havia d’estudiar i dedicar moltes hores a això, la meva família, la meva parella...», va afirmar Rafa Castaño després d’haver guanyat el pot. Mai abans s’havia referit a la seva xicota en el concurs, però ‘Lecturas’ assegura que la parella se’n va anar de vacances després de l’emissió de la victoriosa aparició a ‘Pasapalabra’.

D’altra banda, ‘Semana’, ‘Diez minutos’ i ‘¡Hola!’ obren aquest dimecres la seva portada amb imatges de l’últim adeu a Laura Valenzuela. «‘Lara Dibildos, rota de dolor tras la muerte de su madre: “Buen viaje, mamá”’», així titula la seva portada ‘Semana’, amb una imatge de l’actriu acompanyada pel genet Álvaro Muñoz Escasi, el pare del seu fill Álvaro.

El setmanari destaca que la gran dama de la televisió va ser enterrada al cementiri de l’Almudena, on ja reposa junt amb el seu marit.

A l’interior del nou número es poden veure imatges de Lara Dibildos, destrossada i envoltada de tots els seus familiars i amics, que no l’han deixat sola ni un instant. «Ella era única. Han sigut anys difícils, però ara ja estan junts», declarava Dibildos per referir-se al seu pare i a la seva mare.

A més d’oferir un ampli repàs de la vida de Valenzuela, la revista ofereix una entrevista amb Fran Murcia Dibildos, el net gran de Valenzuela. El primogènit de Lara Dibildos recorda la seva àvia amb estima. «Per mi era una superheroïna; em vaig acomiadar de la meva àvia fa un mes», declara rotund a ‘Semana’. Va ser un dels grans absents en l’enterrament de la seva àvia. Ja estava als Estats Units, igual que el seu germà, l’Álvaro, que té 16 anys. ‘Diez minutos’ aposta també en la seva primera pàgina per la mort de l’artista. La revista inclou un reportatge gràfic amb les imatges més emotives del funeral de la presentadora i actriu, que va morir aquest divendres, als 92 anys.

Així mateix, en exclusiva, la revista publica que Mario Casas s’ha reconciliat amb la seva ex, l’actriu belga Déborah François. En les imatges es pot veure la parella en bona sintonia en una terrassa de Madrid, pròxima al domicili de l’actor. 

Per la seva banda, Isabel Pantoja protagonitza la portada d’‘¡Hola!’. Ha concedit una entrevista a la publicació en què assegura que ha sigut convidada al Ball de la Rosa de Mònaco.

En les seves pàgines interiors, la revista també es fa ressò del dolor de Lara Dibildos en l’últim adeu a la seva mare.