Així és Màrius, el fill de Pep Guardiola que dirigeix 3 empreses amb 20 anys

Per impulsar els seus projectes, el fill de l'entrenador santpedorenc s'ha associat amb Muhammad Abdullah Gerim, un representant de futbolistes turcs

El tècnic de Santpedor, Pep Guardiola

El tècnic de Santpedor, Pep Guardiola / Europa Press

Andrea Izquierdo

Andrea Izquierdo

El tècnic santpedorenc Pep Guardiola té una de les trajectories futbolístiques més lloades del món. Els seus valors l'han fet convertir-se en un referent per a molts, i, especialment, per als seus fills. Si bé molts focus s'han posat sobre la primogènita María, influencer d'èxit, el fill mitjà de l'empresaria Cristina Serra i Pep Guardiola, Màrius, projecta una trajectòria destacable en el món dels negocis amb només 20 anys.

Màrius és el segon fill de la parella, que té una altra filla menor d'edat anomenada Cristina. Té 20 anys i mostra un gran interés pel món empresarial. Va començar la seva trajectòria a Manchester, la ciutat on el seu pare és entrenador. Segons Vanitatis, Guardiola s'ha associat amb Muhammad Abdullah Gerim, un representant de futbolistes turcs, amb qui va incriure les empreses Magius Holdings Limited i M4rius Holding Limited.

Ambdós, a més a més, han fundat Lead the Market Limited, una agència de publicitat que busca expandir la imatge de personalitats de Manchester i del Regne Unit al món. Aquesta societat va crear-se le 3 de març, té tres treballadors i es desconeix la seva rendibilitat a dia d'avui.

El seu perfil a Instagram és privat, per la qual cosa, només els seus 5.900 seguidors poden seguir el seu dia a dia per aquesta plataforma. Tot i això, compta amb diverses pàgines de fans que publiquen imatges i que permeten conèixer alguns bocins de la vida del fill de Pep Guardiola.