Albert Rivera oblida Malú amb una jove actriu catalana, a 'Lecturas'

Aysha Daraaui i és una actriu catalana d’origen marroquí que hem vist en la sèrie ‘El inocente’, amb Mario Casas

Imatges de portada al Lecturas

Imatges de portada al Lecturas

Redacció

La revista ‘Lecturas’ porta aquesta setmana en portada fotos exclusives d’Albert Rivera i la jove actriu catalana amb la qual sembla que l’expolític està oblidant Malú. La publicació explica en pàgines interiors que l’advocat barceloní, de 43 anys, aquests dies està disfrutant de l’estiu, després que a principis de juliol confirmés la seva ruptura amb la cantant, de 41, amb la qual havia compartit quatre anys de relació discreta i amb la qual té una filla de tres anys.

I no està sol, ja que en les imatges se’l veu acompanyat per una coneguda actriu catalana amb la qual sembla trobar-se molt il·lusionat.

«La nova il·lusió» de l’exlíder de Ciutadans es diu Aysha Daraaui i és una actriu catalana d’origen marroquí que hem vist en la sèrie ‘El inocente’, amb Mario Casas, i la pel·lícula ‘No matarás’, protagonitzada també pel galant corunyès.

Amb amics a Eivissa

La parella ha compartit uns dies de vacances a Eivissa junt amb un grup d’amics, entre els hi havia Begoña Villacís, molt unida a Rivera des que vain coincidir en Ciutadans; el matrimoni compost per Aldo Comas i Macarena Gómez, i l’actor Antonio Velázquez i la seva nòvia. ‘Lecturas’ recorda que Antonio Velázquez va ser parella de Malú el 2014, tot i que només durant sis mesos.