Mor Bryan Randall, parella de l'actriu Sandra Bullock

El fotògraf ha traspassat als 57 anys després d'una llarga malaltia

Bryan Randall i Sandra Bullock en una imatge d'arxiu

Bryan Randall i Sandra Bullock en una imatge d'arxiu

EFE

El fotògraf professional i exmodel Bryan Randall, parella de l'actriu Sandra Bullock, ha mort als 57 anys després d'una prolongada lluita amb l'esclerosi lateral amiotròfica (ELA), segons ha informat la seva família.

"Amb gran dolor comuniquem que el 5 d'agost Bryan Randall ha mort pacíficament", ha informat la seva família en un comunicat, en el qual s'explica que el company de Bullock va voler mantenir en privat la seva malaltia. "Els qui cuidem d'ell hem fet tot el possible per a honrar la seva petició", afegeix la nota, que suggereix que es facin donacions a l'Associació d'Esclerosi Lateral Amiotròfica (ALS en anglès) i a l'Hospital General de Massachusetts.

Randall va néixer a Portland (Oregon) a l'abril de 1966, i en la seva carrera va treballar com a model per a publicacions com Vogue, abans de dedicar-se a la fotografia, un art que el va dur a muntar el seu propi estudi a Los Angeles. Bullock, de 59 anys, va conèixer a Randall el 2015 quan el va contractar perquè fes fotografies de la festa d'aniversari del seu fill Louis.

"Estic convençuda que Bry ha trobat el millor lloc per a pescar en el paradís i ja està llançant el seu ham en el torrent del riu on abunda el salmó", ha escrit en el seu compte Instagram, Gesine Bullock Prado, la germana de Sandra.

"ELA és una malaltia cruel però hi ha alguna cosa que conforta i és saber que va tenir el millor tracte per part de la meva germana i el grup d'infermers que ella va reunir i que el van ajudar a cuidar-ho a casa seva", agregava el text.