A ‘Semana’

Surt a la llum una vella cita secreta de Rauw Alejandro i Ester Expósito a la República Dominicana

Rauw Alejandro i Esther Expósito en dues imatges d'arxiu

Rauw Alejandro i Esther Expósito en dues imatges d'arxiu / Alba Diaz

Redacció

El desembre del 2019, Rauw Alejandro encara es definia com un home «solter». La premsa sospitava alguna cosa potser amb Rosalía, potser amb l’actriu Ester Expósito o potser amb la model canadenca Stefanie Gurzanski... L’agost del 2023 el nom de l’autor de ‘Saturno’ fins i tot continua vinculat a les dues primeres dones. Amb la primera, per la seva ruptura amb la diva catalana a finals del mes passat (almenys, públicament, via comunicat), quan ja havien anunciat el seu compromís i els seus plans de casament, i amb la segona, perquè la revista ‘Semana’ destapa ara una vella cita entre el cantant i la intèrpret d’‘Élite’.

El setmanari assegura que Rauw Alejandro i Ester Expósito haurien disfrutat d’una cita en una vila de 12.000 euros la nit a la República Dominicana. La trobada hauria sigut el 25 de juny del 2021.

«Flirteig» en el confinament

Tot i que durant el confinament es va parlar d’un «flirteig» entre ells per l’intercanvi de ‘likes’ a les xarxes socials i un vídeo en el qual Ester apareixia ballant una cançó de Rauw que es va fer viral, res se sabia fins ara d’aquesta escapada junts. Va ser al recinte de luxe Villa Tartaruga, on el preu per nit supera els 12.000 euros.