Sophia Loren, operada d'urgència per una fractura de maluc

L'actriu italiana, que va fer 89 anys el 20 de setembre passat, va caure quan era a casa seva, a Ginebra

Sophia Loren, en una foto d'arxiu

Sophia Loren, en una foto d'arxiu / REUTERS/MARIO ANZUONI

EFE

L'actriu italiana Sophia Loren, de 89 anys, va ser operada aquest diumenge per una fractura de maluc provocada per una caiguda a casa seva, a Ginebra (Suïssa), i haurà de passar diversos dies hospitalitzada i sotmetre's a rehabilitació.

La gran diva del cinema italià i estrella internacional va fer 89 anys el 20 de setembre passat i tenia previst traslladar-se a Bari, al sud d'Itàlia, aquesta setmana per inaugurar la nova sucursal de la cadena "Restaurant Sophia Loren", el quart local a Itàlia després del de Milà, Florència i Fiumicino, a Roma.

I precisament ha estat la cadena de restaurants qui ha confirmat que Loren no podria viatjar a Bari per la seva operació, alhora que ha tranquil·litzat els seus seguidors assegurant que "afortunadament tot ha sortit bé i la senyora Loren tornarà a estar amb nosaltres molt aviat". Amb l'actriu "hi ha dos fills, Edoardo i Carlo", ha afegit en una nota la cadena de restaurants.

El 2020, Loren va rodar a Bari la seva última pel·lícula, "La vita davanti a sé" ("La vida per davant"), dirigida pel seu fill Edoardo Ponti, una adaptació de la novel·la homònima de Romain Gary.

Al setembre, l'estrella del cinema italià, guanyadora de l'Oscar a millor actriu el 1962 per "La ciociara" ("Dues dones"), va participar com a padrina a la desfilada-esdeveniment "One night only", organitzada per Armani a l'Arsenale de Venècia, i al juny, també va ser la protagonista de la vetllada per celebrar els cent anys del Festival d'Òpera de l'Arena de Verona.

TEMES