Kiko Rivera triomfa a les plataformes musicals amb 'El Mambo': així sona el seu èxit viral

El nou tema del fill d'Isabel Pantoja s'enfila al tercer lloc de la llista Top Virales España i a l'onzena posició de Top Virales Global

Imatge promocional de 'El Mambo', de Kiko Rivera

Imatge promocional de 'El Mambo', de Kiko Rivera / Redacció

Redacció

Kiko Rivera ha aconseguit que la seva cançó 'El Mambo' sigui un dels èxits més importants del moment a escala global. El tema, que es va estrenar a mitjans del mes de juliol passat, ha calat a poc a poc en el públic fins a convertir-se en un fenomen viral en xarxes socials, especialment a TikTok.

Amb gairebé 50.000 vídeos creats els últims dies a l'esmentada plataforma, 'El Mambo' s'ha posicionat com una de les sensacions musicals del moment. A més, ara mateix se situa a les posicions més altes dels rànquings més importants de la indústria musical actual.

Kiko Rivera s'enfila al tercer lloc de la llista Top Virales España i a l'onzena posició de Top Virales Global, les llistes de Spotify que s'actualitzen mesurant els èxits diàriament. De la mateixa manera, s'ha consolidat al cinquè lloc de Top 50 Espanya, la playlist que assenyala les cançons més importants del país.

Les dades de les plataformes de streaming també han assenyalat 'El Mambo' com un dels hits del moment. Així, Kiko Rivera ha aconseguit entrar directe al número u d'Èxits Espanya i al número quatre de Pop amb Ñ, dues de les llistes més importants del país en nombre de seguidors.

Es tracta del primer èxit del DJ amb Serving Sounds, el nou segell d'Oscar Guitián que acaba de desembarcar a Espanya per oferir l'experiència de la indústria musical internacional a artistes nacionals.