Nou escàndol entre Shakira i Gerard Piqué: això és el que reclama la cantant a la família de l’exjugador

Joan Piqué era administrador de moltes de les empreses de Gerard, en les quals la cantant també tindria participació

Shakira en una imatge d'arxiu

Shakira en una imatge d'arxiu / Instagram

Redacció

La guerra entre Shakira i Gerard Piqué sembla qaue no té fi. Després de carregar contra el pare de l’exfutbolista en la seva última cançó, ‘El jefe’ –«‘Ahí sigue mi exsuegro que no pisa sepultura’» canta la colombiana– diferents mitjans de comunicació asseguren que l’artista responsabilitza Joan Piqué dels seus problemes amb Hisenda.

L’artista té pendent un judici per presumpte frau fiscal que arrencarà al novembre i pel qual s’enfronta a una multa de 23,7 milions d’euros i a una pena de 8 anys de presó. A més, el Ministeri Fiscal ha obert una segona causa contra ella també per frau i li reclamen 6,6 milions d’euros.

Un nou problema pel qual Shakira culpa el seu exsogre, ja que Joan Piqué era administrador de moltes de les empreses de Gerard, en les quals la cantant també tindria participació. Tan tensa és la relació entre tots dos que segons la periodista Silvia Taulés, la colombiana s’adreçaria al pare de l’exfutbolista com ‘l’ogre’, anomenant-lo així fins i tot davant dels seus fills Milan i Sasha.

Una sorprenent informació sobre la qual hem preguntat a Piqué, que, molt seriós i sense Clara Chía, s’ha desmarcat una vegada més de Shakira fent cas omís dels seus atacs contra el seu pare.