Assassinen a trets la ‘narco tiktoker’ Sabrina Durán en ple carrer

La jove va ser disparada per assaltants que, després d'abordar-la, van fugir amb el seu cotxe

La narcoinfluencer Sabrina Durán

La narcoinfluencer Sabrina Durán / Tiktok: @KATRINAGUSMAN

Redacció

La popular ‘influencer’ a TikTok i narcotraficant Sabrina Durán, de 24 anys, va ser assassinada a trets en ple carrer a Santiago de Xile, segons van informar mitjans locals. Els fets es van produir el 24 d’octubre, just un mes després que la dona hagués abandonat la presó en llibertat condicional després de ser condemnada per tràfic de drogues.

Els assaltants, segons les primeres informacions, van disparar-la fins a set cops després d’abordar-la a plena llum del dia en un barri de Santiago, i després van fugir amb el seu cotxe, que després va aparèixer abandonat en una localitat pròxima.

La narcotraficant, que també era coneguda com ‘Ina’, va ser assistida ràpidament en un centre mèdic de la zona, però res van poder fer per salvar-li la vida.

La ‘influencer’ sumava més de 300.000 seguidors a TikTok, on presumia d’una vida ostentosa, però era també coneguda per la seva relació amb bandes organitzades de narcotràfic de Xile que operaven amb violència a la zona. La noia va ser detinguda a principis de l’any passat en el marc d’una macrooperació contra el tràfic de substàncies estupefaents a la zona.