L'espectacular caiguda de Piqué a Mèxic: «Truc de màgia»

El fundador de la Kings League ha patit un accident durant un acte de presentació de la Kings League que s'ha viralitzat

Gerard Piqué en una imatge d'arxiu

Gerard Piqué en una imatge d'arxiu / Redacció

Pepe Mencías

Gerard Piqué, exfutbolista del FC Barcelona i fundador de la Kings League –competició amateur de futbol que acaba de ser guardonada amb el premi Ondas al millor programa d’entreteniment–, ha donat un ensurt monumental als seus companys de la Kings i a tots els espectadors per una sobtada i espectacular caiguda.

Piqué i un grup de presidents de la lliga espanyola han estat a Mèxic aquests dies presentant la competició. I, tal com s’ha pogut veure, ha tingut una espectacular caiguda que ha sigut publicada a les xarxes socials per multitud d’internautes, entre ells el seu soci i amic Ibai Llanos.

Tal com mostren les imatges, l'exfutbolista està caminant per una espècie d’escenari mentre parla per telèfon –o escolta un àudio– i, de sobte, desapareix. Literalment. Una cosa estranya, tenint en compte que Piqué fa gairebé dos metres (1,94 metres, per ser exactes). «Truc de màgia», ha contestat a Llanos amb humor l’exfutbolista, donant a entendre que no s’ha fet res.